Onze Gewaardeerde Sponsoren

Dankzij de genereuze steun van onze sponsoren kunnen we jaar na jaar evenementen van wereldklasse organiseren. We zijn trots om de volgende sponsoren te presenteren:

Platin Sponsor

Modern Saraylar Hotel: Uw Toevlucht in Alanya

Modern Saraylar Hotel, onze platin sponsor, biedt luxe aan de Middellandse Zeekust in Alanya. Deze toevluchtsoord combineert moderne voorzieningen met islamitische gastvrijheid. Geniet van weelderige kamers, heerlijk eten, en een spirituele omgeving. Bedankt aan Modern Saraylar Hotel voor hun steun!

Gold Sponsor: Dogal Takil


Met trots presenteren we Doğal Takıl als een van onze gewaardeerde goudsponsors voor Fuarim 2023. Doğal Takıl is een symbool van traditionele smaak en culinaire pracht. Ze bieden een uitgebreide selectie van handgemaakte Turkse foodproducten, zorgvuldig gemaakt volgens oude familierecepten.

Gold Sponsor: Hes Horren


Met trots verwelkomen we Hes Horren als een van onze gewaardeerde goudsponsors voor Fuarim 2023. Hes Horren staat synoniem voor comfortabel en insectenvrij wonen. Ze bieden op maat gemaakte horren en raamoplossingen

Gold Sponsor: Kudomarkt


We zijn verheugd om Kudomarkt als een van onze gewaardeerde goudsponsors voor Fuarim 2023 te mogen verwelkomen. Kudomarkt brengt de natuur naar jouw keuken met een prachtige selectie van natuurlijke producten, waaronder heerlijke thee en geurige kruiden.

Silver Sponsors: